Ontstaan

De Ademruimte is ontstaan in een periode waarin ik besloot om beter naar mezelf te luisteren nadat ik gedurende een lange periode niet luisterde naar fysieke en mentale signalen. Dat zorgde ervoor dat ik erg extern gericht en rationeel handelde, niet vanuit mijn intenties en gevoel maar vanuit een zelf gecreëerd beeld over hoe dingen zijn of behoren te zijn. Niet in contact met, maar afgescheiden van mijn omgeving. 

Uit je hoofd stappen en voelen is belangrijk voor het ervaren van zelfliefde en liefde voor je medemens. Dat maakt het mogelijk om losser, gelukkiger en creatiever in het leven te staan. Vanuit het contact met jezelf contact maken met anderen is essentieel om te ervaren dat je ertoe doet en dat doen we allemaal. 

Durf jezelf te zijn; accepteer, leer, zie en help elkaar. Het betekent helemaal niet dat je op de voorgrond hoeft te treden maar dat je simpelweg comfortabel bent met wie je bent. 

We zijn allemaal unieke individuen met onze eigen emotionele wereld, intenties, interesses en kwaliteiten. Dat is helemaal prima, zoals m’n moeder altijd zei; “Je bent goed zoals je gebakken bent.” … en daar is niets aan gelogen. Het is belangrijk te leren luisteren naar jezelf en om te leren gaan met gevoelens en gedachten zodat je ziet dat je perfect bent zoals je bent.

Productie (website/design)

Heb je een mooi maatschappelijk concept gericht op het bieden van ‘ademruimte’, dan kunt u contact opnemen met Thomas Bastet. Voor de aankleding in de vorm van kwalitatief goede foto’s, benadert u Marlise Steeman

Blogs & Agenda

Als je geïnteresseerd bent in wat er nog meer wordt georganiseerd, kan je een kijkje nemen onder het kopje Agenda op deze website. Ook wordt er via onze Community Blog informatie verzorgd, gerelateerd aan het ervaren van Ademruimte