[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1204″ img_size=”150×150″ alignment=”center” style=”vc_box_border_circle”][vc_column_text]

Mijn naam is Daan van Deventer en de reden van het oprichten van de ademruimte is om mensen van informatie te voorzien dat kan bijdragen aan het maken van gezonde keuzes.

Zelf heb ik een achtergrond in de Culturele Antropologie, het docentschap en de gehandicaptenzorg. Na drie jaar te hebben lesgegeven besloot ik om een andere richting uit te gaan. Ik ben een yogadocentenopleiding gaan volgen en leerde veel over lichamelijke, geestelijke processen en het verband daartussen. In het proces ontdekte ik hoe relevant spiritualiteit (wat neerkomt op naar jezelf luisteren) vandaag de dag is. 

We leven in een tijd waar we constant beïnvloed worden waardoor we onze eigen grenzen vaak niet respecteren. Dat heeft mentale en fysieke consequenties. De basis voor geluk wat we allemaal na jagen licht (deels) in het goed zorgen voor jezelf, jezelf en situatie compleet accepteren en handelen vanuit wat voor jou goed voelt. Van daaruit is het mogelijk om goed te zijn voor anderen en je omgeving.

Iets meer over mijzelf:

Ik hou van reizen, wandelen en yoga. Tevens ben ik ondernemend ingesteld en vind ik het leuk om (sociaal) te ondernemen.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]