Daan van Deventer

Oprichter

Je eigenruimte innemen, zelf in je kracht komen, anderen ondersteunen, ondersteund worden en je durven te verbinden zijn thema's die mij erg interesseren. Daarom heb ik besloten om een site op te richten die op deze thema's is gericht. Het doel is om samen met fijne mensen een bijdrage te leveren aan een wereld waarin we het gevoel hebben met elkaar in verbinding te staan en elkaar vandaaruit te ondersteunen. groetjes!

Nils Elzenga

Trainer & ademcoach

Hoi daar!

Nils Elzenga (1981) hier, schrijver, trainer en coach met thuisbasis Mokum. Vorig jaar werd mijn eerste boek gepubliceerd, Balkan Blues, over de getroebleerde relatie met mijn vader na de vroege dood van mijn moeder, en de reis die ons nader tot elkaar bracht. Ik ben oprichter en hoofdtrainer van The Embodied Masculine, een 8-weekse online groepstraining voor mannen (de volgende ronde strat op zaterdag 2 Oktober 2021).

Als coach begeleid ik mensen individueel (CTI gekwalificeerd, zie coactive.com). Mijn aanpak is sterk beïnvloed door circling, een krachtige practice waarbij we meditatieve aandacht in connectie brengen met anderen, en we onze individuele en gemeenschappelijke waarheid steeds verder uitdiepen. Ik geef daarin sinds twee jaar ook veel les. Last but not least ben ik opgeleid als ademcoach. Het is mijn missie om mensen terug te leiden naar hun kern, die vaak zo diep verborgen ligt onder trauma, conditionering en beperkende overtuigingen. The beauty behind your barriers, zoals ik dat noem. Geïnteresseerd? Stuur me een bericht en laten we kennismaken!

Lisette Willers

Arts & mindfulness trainer

Momenteel ben ik werkzaam als arts in de sociale geneeskunde, waar ik mij met name richt op begeleiding bij uitval door ziekte en preventie van ziekte. Daarnaast houd ik mij op verschillende vlakken bezig met mindfulness: van het geven van trainingen en workshops, tot het creëren van de online Academy. Ook doe ik literatuuronderzoek naar mindfulness; zo ben ik altijd op de hoogte van de effecten van mindfulness en hoe ik dit het beste kan toepassen in de praktijk.

Mindfulness heeft mij persoonlijk veel gebracht. Jaren geleden zat ik een periode niet goed in mijn vel. Ik probeerde mezelf af te leiden met activiteiten en te verdoven met eten zodat ik me niet bezig hoefde te houden met mijn gevoel. Op papier had ik een perfect leven, maar van binnen voelde ik me leeg. Door het beoefenen van mindfulness heb ik mezelf leren kennen en accepteren. Ik heb gezien dat negatieve/stressvolle gedachtes van tijdelijke aard en bovendien niet de waarheid zijn. Ik heb ervoor gekozen om meer rust in mijn leven in te bouwen, om meer te genieten van het contact met de mensen om me heen en de natuur, om een hoog salaris in te ruilen voor zingeving en vrije tijd. Ik ben bewust en gezond gaan eten omdat ik beter naar mijn lichaam luisterde en kilo’s afgevallen. Daarom wil ik mindfulness zo graag met anderen delen. Het effect zal bij iedereen verschillend zijn en de één zal er meer aan hebben dan de ander, maar wat mij betreft is het zeker het proberen waard!

Thomas Bastet

Webdesigner

Enthousiast, happy-go-lucky en pas voor mijzelf begonnen!

Ik bevind mij graag in goed gezelschap, fijne mensen, open-minded en met een 'vloeibare geest'. Kom op voor je eigen welzijn, maar ook voor dat van anderen en alles om je heen; denk aan het hele plaatje. Communicatie zie ik graag eerlijk, open, respectvol en zonder oordelen. Dit samen met mijn behoefte om betrokkenheid te creëren, draag ik graag uit bij mijn rol als webdesigner.

Voor meer informatie verwijs ik jullie ook graag naar mijn website.
(Voor aan- of opmerkingen op deze site kunnen jullie ook bij mij terecht)

Donna Dieperink

Coach

Mijn naam is Donna Dieperink. Mijn hele leven ben ik op zoek geweest naar verdieping en vervulling die ik niet in de ‘dagelijkse dingen’ kon vinden. Tijdens mijn zoektocht ontdekte ik een dat er een realiteit ‘achter’ de dagelijkse realiteit zit! Ik ontdekte de wereld van energie, intuïtieve communicatie en de mogelijkheid om op dit diepere niveau contact te maken met mensen.

Inmiddels heb ik jarenlange ervaring met innerlijke begeleiding en energetische reading. Tijdens een sessie stem ik af op je (energie)lichaam, om te kijken waar blokkades zitten en hoe het kan gaan stromen. Niks is mooier dan mensen contact te laten maken met zichzelf op dit diepere niveau. Het kan letterlijk je wereld veranderen.

Cainã Souza da Silva

surfleraar & professioneel surfer

Ik ben opgegroeid in Baía da Traicão, een indianenreservaat aan de kust van Brazilië. Hierdoor heb ik van jongs af aan geleerd om in harmonie te leven met de natuur en om aanwezig te zijn in het moment.

Op mijn 18e ben ik in mijn eentje vertrokken naar Rio de Janeiro voor mijn surf carrière. Sindsdien geef ik surflessen en doe ik mee aan professionele surfwedstrijden over de hele wereld. Mijn positiviteit en enthousiasme gebruik ik graag tijdens het geven van surflessen. Het contact met mensen, een lach op iemands gezicht na het surfen van een golf, daar word ik elke keer weer blij van. Naast surfleraar ben ik sinds 2019 gecertificeerd masseur en geef ik sport- en ontspanningsmassages.

Lieke van Bers

Coach

Als klein meisje stelde ik altijd de vraag ‘waarom?’. Ik wilde het leven begrijpen. Mijn interesse blijft tot de dag van vandaag groeien waarom wij mensen de dingen doen zoals we ze doen. Ik heb de diepe overtuiging dat veel wat we doen onbewust is. Dit maakt veranderen lastig. Zoals Einstein zei: “Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.” Wil je je ontwikkelen dan begint dat bij je bewustzijn. Ik geloof niet in ‘fiksen’, ik zie ontwikkeling als ‘ont-wikkelen’; je ontdoen van de wikkels die jouw leven beperken. ‘Wikkels’ kunnen de overtuigingen zijn die jou dagelijks ‘klein’ houden. Deze wikkels zijn vaak heel functioneel geweest toen je klein was. Als volwassene heb je ze niet meer nodig. Door je los te maken van je beperkingen, kom je steeds meer tot je eigen authentieke ‘kern’. Wanneer je beter contact kan maken met jezelf, met dat wat je diep van binnen bent, ben je beter in staat om te leven naar wat het beste is voor jou. Mijn wens is dat we allemaal beter met onszelf en anderen kunnen ‘ connecten’, zodat de wereld een stukje mooier wordt.

Met warmte, liefde en verbinding begeleid ik ademsessies en opstellingen zoals familie opstellingen en organisatieopstellingen. Ook werk ik als teamcoach waarbij ik samen met teams op zoek ga naar het potentieel; het goud.

Friso van Overbeek

Ha iedereen,

Mijn naam is Friso van Overbeek, tuinbutler en voedselboswachter op MijnStadstuin. Een plek waar natuur, voedsel en mensen prachtig met elkaar verbonden worden.
Het is mijn hoofdtaak om zo'n 100 moestuiniers te faciliteren en hen te leren zelf voedsel te verbouwen. Naast het algemeen onderhoud van het terrein, zorg ik ook voor het hopveld, het compostproject en het voedselbos.

Mocht je je laptop en huis even willen ontvluchten en mij buiten in het groen willen helpen tijdens een goed gesprek, wees dan van harte welkom! Ja kan mij mailen via bovenstaande button.

Tot ziens op de tuin!