Daan van Deventer

Oprichter

Je eigenruimte innemen, zelf in je kracht komen, anderen ondersteunen, ondersteund worden en je durven te verbinden zijn thema's die mij erg interesseren. Daarom heb ik besloten om een site op te richten die op deze thema's is gericht. Het doel is om samen met fijne mensen een bijdrage te leveren aan een wereld waarin we het gevoel hebben met elkaar in verbinding te staan en elkaar vandaaruit te ondersteunen. groetjes!

Friso van Overbeek

Ha iedereen,

Mijn naam is Friso van Overbeek, tuinbutler en voedselboswachter op MijnStadstuin. Een plek waar natuur, voedsel en mensen prachtig met elkaar verbonden worden.
Het is mijn hoofdtaak om zo'n 100 moestuiniers te faciliteren en hen te leren zelf voedsel te verbouwen. Naast het algemeen onderhoud van het terrein, zorg ik ook voor het hopveld, het compostproject en het voedselbos.

Mocht je je laptop en huis even willen ontvluchten en mij buiten in het groen willen helpen tijdens een goed gesprek, wees dan van harte welkom! Ja kan mij mailen via bovenstaande button.

Tot ziens op de tuin!

Thomas Bastet

Webdesigner

Enthousiast, happy-go-lucky en pas voor mijzelf begonnen!

Ik bevind mij graag in goed gezelschap, fijne mensen, open-minded en met een 'vloeibare geest'. Kom op voor je eigen welzijn, maar ook voor dat van anderen en alles om je heen; denk aan het hele plaatje. Communicatie zie ik graag eerlijk, open, respectvol en zonder oordelen. Dit samen met mijn behoefte om betrokkenheid te creƫren, draag ik graag uit bij mijn rol als webdesigner.

Voor meer informatie verwijs ik jullie ook graag naar mijn website.
(Voor aan- of opmerkingen op deze site kunnen jullie ook bij mij terecht)